Shoes & Food

Van RetailWiki

Ga naar: navigatie, zoek


Afbeelding:IMG 1444.jpg


Naam Shoes & Food
Plaats Antwerpen
Adres Nationalestraat 33
Land {{{land}}}
Lokatie link
Bijzonderheden Combinatie van retail en leisure
Website {{{website}}}
Onderdeel keten Nee
Eigenaar
Naam character
Bezocht door Sanne Blum
Datum bezoek 27 september 2011

[bewerk] De ligging van het verkooppunt

Deze winkel ligt aan de Nationalestraat 33 te Antwerpen. Dit is een van de chiquere winkelstraten van Antwerpen. Hier kun je winkels vinden als Marlies Dekkers en Guess. De winkel ligt in een A-winkel milieu.

[bewerk] Wat is bijzonder/creatief aan dit verkooppunt?

Doordat hier twee branches op een nette manier zijn gecombineerd oogt de winkel heel rustig. Er is gebruik gemaakt van dezelfde sfeer en dezelfde inrichting. De winkel heeft een aangename sfeer en dit nodigt de winkelier ook echt uit om naar binnen te stappen.

Afbeelding:IMG 1443.jpg

[bewerk] Koppeling aan een character?

Er is geen gebruik gemaakt van characters.

[bewerk] Link met Retail & merchandising en leisure?

Hier is duidelijk een combinatie aanwezig van retail en leisure. Tijdens een stukje ontspanning op het terras of in het café kan je hier ook terecht voor een paar nieuwe schoenen van Camper.

[bewerk] Aantal productgroepen, diepte assortiment

Het assortiment van deze winkel is zeer divers. Een assortiment van de winkel zijn schoenen. De rest van het assortiment is allemaal Food&Beverage. Ze hebben een menukaart met verschillende gerechten en verschillende dranken.

Afbeelding:IMG 1440.jpg

[bewerk] Is er sprake van Fad merchandising?

[bewerk] Verkoopprijzen

Schoenen van Camper zijn te koop vanaf €100,-. Verder kunnen de prijzen van deze schoenen oplopen tot in de €200,-. De prijzen van de schoenen zijn dus heel divers. Verder bij het horeca gedeelte zijn de prijzen zeer divers.

[bewerk] Doelgroep

[bewerk] Schat de VVO in en de etalage breedte en diepte

De geschatte grootte van de winkel is ongeveer dertig vierkante meter. Dit is de daadwerkelijk winkel exclusief het terras.

[bewerk] Routing en inrichting van de winkel

De winkel heeft een strakke en moderne inrichting. Doordat er goed gebruik is gemaakt van kleur en verschillende stoffen straalt de winkel warmte uit. Als je binnenkomt zie je meteen de bar die een bepaalde luxe uitstraalt. Aan de rechterkant van de winkel is de schoenenafdeling met de verschillende schoenen van Camper. Deze staan die op verschillende meubelstukken zijn uitgestald en op deze manier is het meer een onderdeel van de inrichting. het is niet een typische winkel met verschillende schappen.


introductiefilm
>> Voor alle informatie over mascottes, merchandise en bijzondere winkels in de retail, check de Retailwiki. <<
Aspecten/acties
Persoonlijke instellingen